Social Icons

Pages

1.06.2013

Ton Balığı Ezmesi (4 Kişilik)



Ton Balığı Ezmesi  tarifi Malzemeler  1 Kutu Yağsız Tonbalığı Konservesi (Yaklaşık 200 gr)
1 Küçük Soğan veya 1 Diş sarmısak
Yarım Limon Suyu ve rendelenmiş Kabuğu
250 gr. Krem Peynir
1 Çorba Kaşığı Maydanoz
3 Zeytin
İçi Boşaltılmış Domates veya Limon
Tuz, Karabiber
Portakal Dilimleri






Yemeğin Tarifi   Tonbalığı konservesinin yağını süzün. Küçük doğranmış soğan veya ezilmiş sarımsağı ilave edin. Limon kabuğu rendesi ve yarım limon suyu ekleyin. Krem peyniri karışıma ilave edin.

Tuz ve karabiber serpin. İnce kıyılmış maydanozu da ekleyip karışımı içi boşaltılmış limon veya domatese doldurun.

Üzerini ortadan ikiye kestiğiniz zeytin ve portakal dilimleri ile süsleyin.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız